Agenda

Donderdag 19 april  2018 :                 –Gespreksavond in Hendrik-Ido-Ambacht-                                    aanvang: 20.00    inloop: 19.30                adres:   Silverkamp 78         (fam.Van der Slik)                          thema:  EINDTIJD;HOE VER BEN JIJ?                                                  

Deze avond willen we ons richten op ¨de eindtijd¨ of ¨het laatst der dagen¨ en met elkaar nadenken over wat er in de bijbel staat,maar ook welke visies hierop zijn.Graag nodigen wij u uit om hierover met elkaar van gedachten te wisselen,en de vragen die er zijn gezamelijk te bespreken.Daarnaast zal er gebeden worden voor Israël i.v.m  Jom Ha´atsmaoet.

Wij zijn alweer volop bezig met de voorbereidingen voor Sjavoe’ot 2018. Want ook dit jaar organiseert 119 Ministries Nederland weer een conferentie. Sjavoe’ot valt dit jaar samen met Pinksteren, in het weekend van 18 tot en met 21 mei. Evenals voorgaande jaren wordt de conferentie gehouden op De Betteld in Zelhem. U kunt alvast een chalet of overnachtingsplek reserveren! Tony Robinson verzorgt dit jaar een aantal Engelstalige seminars (met Nederlandse vertaling) en Fred Jacobs geeft een aantal studies in het Nederlands. De muzikale omlijsting wordt ook dit jaar verzorgd door Trianka&Friends en ook Tony & Tina zetten hun muzikale talenten weer in. Omdat wij graag willen weten hoeveel mensen wij kunnen verwachten, vragen we u om u middels onderstaande link te registreren als deelnemer. Net als voorgaande jaren zijn wij ook dit jaar weer naarstig op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij kinderen, tieners, aankleding, opruimen etc. Dus heeft u op een van deze terreinen ideeën en/of talenten, geef dat dan aan op het registratieformulier of stuur een mailtje naar info@119ministries.nl Wij zien ernaar uit jullie weer te ontmoeten om samen een leerzame en gezegende tijd van ontmoeting te hebben! Geeft u zich snel op?

,
Cornerstone organiseert in het eerste weekend van mei een interessante conferentie, waar wij u graag van op de hoogte brengen. Israël bestaat 70 jaar….. Reden voor een feestje? Jazeker…. !  Op 20 april 2018 bestaat het land Israël 70 jaar. Een groot wonder: in 70 jaar tijd is onder hoge druk het desolate land uitgegroeid tot één van de modernste landen van de wereld. Teken van Gods trouw aan Zijn volk. Diezelfde trouw is er voor alle gelovigen uit de heidenen, die door het geloof in Jeshua (Jezus) bij dit verbond mogen horen.
En daarom vieren we feest! Conferentie ‘Connected in the Covenants
Voor dit feest houdt Stichting Cornerstone op conferentiecentrum ‘De Betteld’ in Zelhem een conferentie in het weekend van 4 t/m 6 mei. Tijdens dit weekend vieren we met elkaar dat de staat Israël 70 jaar bestaat en danken we God voor alle wonderen waarmee Hij Zijn volk door alle eeuwen heen ondersteund heeft en nog steeds ondersteunt. En danken wij dat ook alle gelovigen uit de heidenen op gelijkwaardige wijze deel hebben aan Gods trouw en liefde.
Er komen boeiende sprekers uit Frankrijk, Israël, Jordanië, België en Nederland. Zij zullen ons onderwijzen over Gods handelen met Zijn volk en gelovigen uit de heidenen vanuit de verbonden met Abraham, Izaäk en Jakob. Jip van Wijngaarden zal bij de opening een aantal van haar schilderijen toelichten, die met het verbond te maken hebben.
Verder staan muziek, workshops en Israëlische dans op het programma.
Ook voor kinderen vanaf groep 1 en voor tieners is er een afwisselend programma.

Uitnodiging
Kortom, het wordt een heel spektakel! Daarom deze uitnodiging: het lijkt ons geweldig als iedereen die zich verbonden voelt met de God van Israël met één stem en één hart samen met ons feest viert tot eer van God! Zo verbinden wij ons in Nederland dan niet alleen met de gelovigen in Israël maar ook met elkaar en verenigen wij ons in het ondersteunen van Israël tot eer van Zijn heilige naam.

Wilt u meer informatie?
Wij komen graag in uw gemeente om meer te vertellen over de conferentie op De Betteld. U kunt ons daarvoor uitnodigen via het mailadres onder aan de pagina. Of kijk op http://www.connectedinthecovenants.org
Op de site van De Betteld vindt u het inschrijfformulier: http://www.debetteld.nl

We zien uit naar uw komst!
Met hartelijke groet,
Namens St. Cornerstone
Angelique Bril angelique.cornerstone@gmail.com
Mokhtar Essid mokhtar.cornerstone@gmail.com

Namens Bijbelse cultuur:
Jaap Bönker j.bonker@bijbelsecultuur.nl
Uitnodiging in PDF
Team 119 Ministries Nederland

Pasach / Pasen
Feest der Ongezuurde Broden, en aanbieden eerstlingen
(Omer tellen, 7 x7 weken is 49 dagen)
Shavuot / Pinksteren op de 50-ste dag
Bazuinenfeest of Trompettenfeest (Rosh HaShanah)
Grote verzoendag (Yom Kippur)
Loofhuttenfeest (Feast of Tabernacles)
(Simchat Torah / Vreugde van de wet)

Hannukah of Chanoekah
(Toe Bisjevat / Bomenfeest)
Poerim

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s